avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie fortata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie fortata

Buna seara. Am nevoie de un sfat, si anume, eu sunt in concediu medical in urma unei interventii chirurgicale, pana in data de 25 ianuarie, iar patronul firmei m-a anuntat ca dupa data de 25 ianuarie nu ma mai poate primi la serviciu. Ce pot sa fac in acest caz?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:23, 18 Ianuarie 2017
Ar fi trebuit sa-i spuneti sa va arate si baza legala a afirmatiei de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fortata emaio emaio Buna seara. As dori sa stiu ce căi legale are o persoana pe care angajatorul dorește vrea sa o de-a afara dar nu prin șomaj ci obligandu-l să își dă ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac in situația în care sunt? nicoleta voicu nicoleta voicu Sunt angajată de curând și am varicelă iar angajatorul imi spune să imi dau demisia, ce pot face? Lucrez ca vânzător, am contact cu oamenii in ... (vezi toată discuția)
Demisie ana122 ana122 am o nelamurire...lucrez la o firma de 4 ani,dar administratorul a vandut firma fara a da si angajatii,acum ne obliga sa ne dam demisia ca sa fim angajati la ... (vezi toată discuția)