avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto spaniol expirat si pierdut in Romania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto spaniol expirat si pierdut in Romania

Buna ziua.Am obtinut permisul in 2001 in romania ,iar in anul 2011 (cand expira) eram in spania la munca. Am preschimbat permisul acolo.Anul trecut am ajuns in tara cu permisul spaniol iar masina a fist sparta si actele mi-au fost furate .In acest moment permisul reînnoit in spania este expirat. Cum procedez pentru a obtine permisul romanesc?
Cel mai recent răspuns: Lilik2000 , utilizator 14:40, 6 August 2024
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis Florian beldean Florian beldean Pot preschimba permisul de UK în cel românesc dacă este suspendat? Menționez că e dobândit în România si preschimbat în UK în 2015 (vezi toată discuția)
Permis de conducere republica moldova EDWARD85 EDWARD85 Buna ziua ! As dori va rog frumos o informatie... Eu am permis de sedere in Republica Moldova valabil pana pe 18/06/2013 pentru studii. De cateva zile am dat ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto norvegia rusualexandru rusualexandru Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns. In prezent sunt rezident in Norvegia dar este posibil sa revin in Romania. In acest caz, preschimbarea ... (vezi toată discuția)