avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Exista?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Exista?

Exista vreun cap de tabel standard pentru convocarea adunarii generale extraordinare?

"Tabel nominal pentru strângerea de semnături în vederea convocării Adunării Generale Extraordinare a asociatiei de proprietari a blocului..." este corect, mai trebuie adaugat ceva?
Cel mai recent răspuns: Marius Spiridon , Alte profesii 18:35, 9 Septembrie 2009
Adunarea Generala Extraordinara a Asociatiei de Proprietari se aduce la cunostinta proprietarilor fie prin afisarea unui anunt pe usa de acces in fiecare scara, anuntul sa fie pus in asa fel in cit sa nu fie rupt iar acesta sa cuprinda si ordinea de zi , adica ce se va discuta cu ocazia aceste A. G.
Tabelul Nominal se va intocmi pentru fiecare scara in parte si va cuprinde semnatura proprietarilor de apartamente ca, au luat la cunostinta despre aceasta, inclusiv despre data , ora so locul unde se va tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabel convocator cu 20% Frizeru Frizeru As dori sa mi se precizeze despre ce tabel convocator este vorba la o Adunare generala extraordinara reconvocata. Eu consider ca dupa anuntarea la avizier a ... (vezi toată discuția)
Ag asociatii proprietari ContSters206845 ContSters206845 La AG reconvocata este obligatorie pe langa afisarea la avizier a convocarii si tabelul nominal cu semnaturi ? In legea 230,nu se specifica acest lucru,iar ... (vezi toată discuția)
Adunare generala dupa/contra adunare generala? mira55 mira55 Fiind solicitat de un bun prieten pentru un raspuns la o situatie delicata, va solicit si dvs o opinie. In blocul in care locuieste amicul meu, conform Legii ... (vezi toată discuția)