avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru intrari iesiri pfa sistem real
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru intrari iesiri pfa sistem real

Buna ziua! In anul 2016 am facut un credit pe pfa care nu a fost utilizat integral, diferenta neutilizata din credit va aparea in registrul de intrari iesiri ca fiind un plus, la venitul net al pfa ului? Mentionez ca pfa nu este platitor de tva. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:20, 29 Ianuarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incasarea creditului nu se inregistreaza ca venit iar plata acestuia nu se inregistreaza ca cheltuiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare : avans deductibil? BloodDivine BloodDivine Buna ziua, Precizez ca am cautat pana acum pe forum raspuns la intrebarea mea, insa nu am gasit pana acum. Speta este urmatoarea : 1. Sunt titularul ... (vezi toată discuția)
Pfa cu sediul la domiciliu grandanat grandanat Vreau sa-mi infiintez un PFA cu sediul profesional la adresa de domiciliu insa nu sunt eu proprietar pe imobilul in cauza ci parintii mei. In acest caz ce ... (vezi toată discuția)
Deducere tva pentru pfa andre02 andre02 Buna ziua. Se pot deduce cheltuieli facute pentru achizitionare de componente PC pe PFA ? Si cum se face deducerea, care este procentul, cat recuperezi, ... (vezi toată discuția)