Buna ziua am si eu o problema , sunt divortata am un copil custodia e comuna cu domiciliul la mine.Plateste pensie alimentara i-a copilul cand vrea desi nu are program de vizita prestabilit. As vrea sa parasesc tara pentru 3 luni apoi sa revn intre timp am vb. cu el si a fost de acord(eu ii dau inapoi pensia alimentara plus ii dadeam si eu in plus)a fost deacord apoi dupa o zi sa razgandit apoi mia facut plangere la autoritatea tutelara apoi sa-l mai las sa se gandeasca apoi a retras plangerea face numai cum vrea .Eu ce pot face sa nu mai depind de el in ceea ce priveste copilul(copilul isi iubeste tatal)
De unde stiti ca i-a crescut salariul ? A scazut pensia semnificativ sau cu cativa lei ?
Puteti apela la un executor judecatoresc pt a-l notifica ca procentul trebuie raportat la venitul lui net lunar , daca va plateste mai putin risca o executare silita sau o plangere penala.
Urgent!
mihaela_grgrsc87
in cazul unui divort in care s-a stabilit de ambele parti ca minorul de 2 ani, sa stea 2 saptamani la mama si 2 saptamani la tata, unde tatal mai plateste o ... (vezi toată discuția)