avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... bani deces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

bani deces

bună ziua, soţul meu a decedat pe 02.01.2017. era funcţionar public. Conform Art. 40
din Legea 188/1999, privind statutul funcţionarilor publici : (1)In caz de deces al functionarului public, membrii familiei, care au, potrivit legii, dreptul la pensie de urmas, primesc pe o perioada de 3 luni echivalentul salariului de baza din ultima luna de activitate a functionarului public decedat.
unde trebuie sa ma asresz pentru acesti bani, la Oficiul de pensii sau institutiei unde acesta isi desfasura activitatea?

Alte discuții în legătură

Bani deces functionar public drmon drmon Buna ziua. Sotul meu care era functionar public a decedat. Conf art 40 din legea 188/1999 , \" În caz de deces al funcţionarului public, membrii familiei, ... (vezi toată discuția)
Bani deces functionar public drmon drmon bună ziua, soţul meu a decedat pe 02.01.2017. era funcţionar public. Conform Art. 40 din Legea 188/1999, privind statutul funcţionarilor publici : (1)In ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare functionar pulic dorub dorub Buna ziua, am o intrebare. La decesul unui functionar public, conform art. 40 din Legea 188/1999 este precizat ca..... (1) În caz de deces al funcţionarului ... (vezi toată discuția)