avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil

Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de radiere precum ca a incasat suma de la mn..Ce pot face eu ca sa pot obtine accea radiere,tiind cont pe fosta propietara nu o prea intereseaza sa imi faca aceea radiere...va rogg multt ast un rasp...
Cel mai recent răspuns: ContSters411736 , utilizator 12:38, 4 Februarie 2017
Eu v-am recomandat sa iti trimiteti o notificare oficiala, prin intermediul unui avocat sau a unui executor, nu sa povestiti cu ea "in fata blocului"
Legat de sansele de castig... nimeni nu va poate garanta castigarea unui eventual proces, informatii detaliate despre situatia in care va aflati puteti obtine de la un avocat, care sa vada actele, etc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2017
pop_m, utilizator
multumesc pt rasp o zi buna
solicitati notarului sa ceara bancii un extras de cont al vanzatorului din care sa rezulte ca banii i-au intrat in cont. dupa ce primeste raspunsul si daca i-au intrat in cont, solicitati-i aceluiasi notar sa trimita actele la OCPI si sa va treaca pe dumneavoastra in locul vanzatorului in Cartea Funciara.
pur si simplu notarul mi a zis ca nu are ce sa faca si punct....sa ma reglez eu cu doamna....in fine..numai am cuvinte
deschideti dosar in instanta impotriva vanzatorului si chemati ca martori unitatile bancare si notarul.

Alte discuții în legătură

Dovada incasare vanzare imobil Monica02 Monica02 Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de textul : Restul de pret in suma de 35.000EUR (treizecisicincimiieuro), va fi virat pe baza ... (vezi toată discuția)
Conditii prima casa- declaratie vanzator ca a primit banii lenutamaria lenutamaria Daca vanzatorul refuza sa dea declaratia ca a primit banii de la banca,ma afecteaza pe mine ca cumparator? Contractul de vanzare-cumparare l-am facut . (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat marina19571954 marina19571954 Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Proprietarul mi-a propus sa incheiem initial o promisiune de vanzare-cumparare prin care dau ... (vezi toată discuția)