avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Facturi pentru plati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Facturi pentru plati

Buna ziua.
Am inteles ca daca am firma si primesc bani, trebuie sa trimit factura celor ce mi-au trimis banii.
Daca sunt YouTuber, am SRL, si primesc (pe firma) bani (ca si partener) trebuie sa trimit factura? La fel, daca primesc bani din publicitate (reclame pe site-ul meu)?

Multumesc in avans.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand ar trebui sa aveti contract.
Apoi, in baza contractului, veti emite facturi pentru prestatiile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornare avans. problematica facturilor de avans. nbck nbck Salutare tuturor, Sunt relativ nou venit in randul intreprinzatorilor si de aceea vreau sa ma lamuriti cu urmatoarea dilema. Am contractat de la o firma o ... (vezi toată discuția)
Facturi electronice aling aling Buna ziua! Am o problema si sper sa ma ajutati. Voi lansa un site prin intermediul caruia atat persoanele juridice cat si persoanele fizice vor putea ... (vezi toată discuția)
Neprestarea de servicii platite in avans, din cauza beneficiarului veronicapopa veronicapopa Un srl emite o factura pentru prestari servicii catre un alt srl beneficiar, care plateste factura in avans. Prestarea serviciilor trebuie sa se faca lunar, ... (vezi toată discuția)