avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Codul penal - falsificarea semnaturii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Codul penal - falsificarea semnaturii

Cum se numeste falsificarea de semnătură in contracte de închiriere?
Cel mai recent răspuns: ContSters411736 , utilizator 21:21, 5 Februarie 2017
Ar trebui sa descrieti exact fapta, de principiu poate fi fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Fostul sot mi-a falsificat semnătură in mai multe contracte de închiriere care asa-zisii chitiasi lucreaza in cadrul armatei. Am primit de la ANAF o scrisoare cu titlu executoriu. Mentionez ca nu am facut partajul. ANAF-ul nu a vrut sa îmi elibereze copii de pe acele contracte cu toate ca am depus cecere si am asteptat cele 30 de zile lucrătoare sub pretextul ca sunt prea multe si am nevoie de un ordin judecătoresc. Ce pot face in situatia asta si el la ce faptă se încadrează?
dumneavostra ati fost de acord cu inchirierea? ati beneficiat de contravaloarea inchirierii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificarea semnaturii gabrielasoniac gabrielasoniac Fostul sot mi-a falsificat semnătura in mai multe contracte de închiriere. Am primit de la ANAF o scrisoare cu titlu executoriu in urma acestor contracte. ... (vezi toată discuția)
Fals în acte szenikop szenikop Fostul meu soţ a falsificat un contract de vânzare cumpărare, falsificând şi semnăturile martorilor. Ce urmări legale poate avea (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa pentru furt de identitate combinat cu diverse. Laurentiu-Claudiu Laurentiu-Claudiu Furt de identitate, fals în înscrisuri sub semnatura privata. [b]Problema mea[/b], am avut pe cineva in casa care a fugit cu niste bani,zicea ca lucreaza la ... (vezi toată discuția)