avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara de la tatal biologic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara de la tatal biologic

Saluatare am 22 de ani si am fost crescut doar de mama , tatal biologic nu este trecut in buletin , am inteles ca se poate confirma prin un test ADN tatal natural pentru a il da in judecata pentru recuperarea pensiei alimentare pentru 18 ,orice sfat este binevenit ,multumesc pt timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:25, 11 Februarie 2017
Tare as fi curioasa ce zice tatal daca fiul adult i se infatiseaza acum, doar ca sa se cunoasca ... Asta mi se pare mai important pentru tata si fiu si mai interesant pentru noi care dam sfaturi decat orice proces / litigiu de recunoastere ...
zack1 a scris:

am inteles ca se poate confirma prin un test ADN tatal natural pentru a il da in judecata pentru recuperarea pensiei alimentare pentru 18

Nu se poate cere pensie retroactiv pentru cei 18 ani de la naștere la majorat.
Nu am inteles ce vreti sa obtineti.

Stiti pe cine sa dati in judecata sau nu?
Adica banuiti cine este tatal biologic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
De cand primeste pensia alimentara ? pegas001 pegas001 Daca fica mea in varsta de 15 ani isi da in judecata tatal bilogic pentru recunoastere si pensie alimentara , va primi pansie de cand s-a nascut? Cat mai ... (vezi toată discuția)