avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Decontare transport colaboratori
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Decontare transport colaboratori

Buna ziua ! Care e baza legala cf careia se deconteaza transportul ALTOR persoane decat angajatii???? In speta, o institutie de cultura are manifestari culturale la care sunt invitati diversi colaboratori (care sustin prelegeri de ex.). In ce act normativ se prevede daca acestora le putem deconta transportul? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Taxe profesionale consilier juridic oanaportar oanaportar cotizatia anuala face parte din categoria taxelor profesionale platite de consilierul juridic ? aceasta cotizatie platita de consilierul juridic o ... (vezi toată discuția)
Se deconteaza transportul pentru functionarii publici? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca se poate deconta transportul pt.functionari publici. Mentionez ca pana la serviciu parcurg 9 km.dus+9 km intors/zi. Mi s-ar parea normal ... (vezi toată discuția)
Drepturi ccm smari smari buna ziua! in CCM , la o institutie publica se precizeaza conform unui articol...,, pentru salariatii xxxxx , care nu au domiciliul in localitatea in care ... (vezi toată discuția)