avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari 10 septembrie 2009
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari 10 septembrie 2009

Am introdus specializarea Expert judiciar in Catalogul Consultantilor Avocatnet.ro.

Aceasta are deocamdata urmatoarele domenii:
- Autovehicule, circulatie rutiera
- Medicina veterinara
- Medicina legala
- Informatica
- Criminalistica
- Topografie, geodezie, cadastru
- Imbunatatiri funciare
- Arhitectura si sistematizare
- Mecanica agricola
- Silvicultura

Asteptam sugestii pentru noi specializari si pentru noi domenii la specializarile deja existente.

Daca ati ales o alta specializare si doriti sa treceti la specializarea Expert judiciar, nu este nevoie decat sa accesati link-ul consultant, din contul dvs. si sa va editati informatiile din profilul de consultant.
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2009
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 21:44, 15 Septembrie 2009
Multumesc "cioan" .
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2009
legalmgm, utilizator
In informatica sunt diverse specializari. Daca eu ma inscriu ca (si) consultant in informatica pot fi intrebata despre diverse lucruri dintr-un subdomeniu de care habar n-am.
Cred ca o prima categorisire ar fi: hard si soft. Eu, una, de exemplu as conseilla in domeniul organizarii informatiilor in baze de date construite in access, in folosirea pe scara larga si subtila a excell-ului, dar n-as sti sa spun ceva despre C++ etc.
Sunt convinsa ca in domeniul pe care il cunosc relativ bine, al administrarii condominiilor, utilizarea calculatorului este strict necesara, nu mai este un lux, dar, pe de alta parte, nu trebuie sa ai cunostinte sofisticate in ale informaticii ca sa faci o treaba buna, chiar foarte buna, cunoscand binisor spre bine excell si/sau access si mai ales sa iti organizezi bine datele dintru inceput.
Am observat, de-a lungul timpului, de cand sunt pe forum, ca ar fi necesar un asemenea tip de consultanta pentru cei care vor sa se implice in activitatea de administrare (si nu numai), dar le lipseste exact acest punct de sprijin: cum sa se organizeze pe calculator..... :)
=D> este foarte interesant si bine venita aceasta adugare de subiecte ,daca ar fi posibil pe linga cele adaugate sa fie si rublica cu inrtebari ,raspunsuri ,consultati despre MEDIU,find un subiect tot mai mult discutat in viata de zi cu zi ,va multumesc si va felicit pt acest site.











Propun si consultant SSM, deoarece se pun multe intrebari in acest domeniu, si sunt multi consultanti , foarte pregatiti, care cunosc legislatia specifica !
:vishenka:
=D>
si o rublica despre ''mediu '' ar fi necesara tot asa discuti despre vama ar fi de folos!

Alte discuții în legătură

Pot sa solicit ca eu sa fiu expert consilier?? aidu aidu Trebuie ca neaparat expertii consilieri sa fie autorizati... sau pot fi orice personalitati din domeniu?? art 330 alin (5) C.pr.civ. La efectuarea ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila scarlet scarlet un expert contabil are voie sa efectueze expertize si pe alte domenii decat cele pe care este autorizat (vorbesc de cele inscrise pe site-ul MJ)? sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Cuantificare lipsa folosinta imobil - competenta lanton lanton Buna seara! In calitate de expert contabil, am fost desemnat de instanta pentru a efectua o expertiza avand ca obiectiv cuantificarea lipsei de folosinta a ... (vezi toată discuția)