avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate functionar public

Un functionar public de executie se poate angaja ca asistent personal pentru un membru al familiei (copil cu handicap) cu CIM incheiat cu primaria? Multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:59, 16 Februarie 2017
In lista mea de incompatibilitați scrie, referitor la funcţionarii publici:

art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora „Funcţionarii publici pot exercita funcții sau activități în domeniul didactic, al cercetării științifice, al creației literare, artistice și în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuțiile exercitate ca funcționar public potrivit fișei postului”.

Salariul brut, de la 1 decembrie 2016 pentru un asistent personal, care are gradația 9, este 1801.

Alegeți postul pe care îl doriți.
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2017
Darie Tudor, utilizator
Ce inseamna gradatia 9?
gradatia 9 = vechime in campul muncii mai mult de 20 de ani.
Colega, gradatia 5 de vechime (adica 9 clase de salarizare suplimentare)... cred ca nu prindem 9 gradatii de vechime nici pana la pensie :)))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functionar public liana16 liana16 Functionar public - poate detine functia de consilier judetean si pe aceea de membru in consiliul de administratie al unei societati comerciale ? (vezi toată discuția)
Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Medierea si functionarii publici cu statut special LazarGheorghe LazarGheorghe Functionarii publici cu statut special pot profesa in timpul liber medierea ? (vezi toată discuția)