avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare imobil cu sarcini de la o SC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare imobil cu sarcini de la o SC

Bună ziua,
Doresc sa cumpăr un imobil de la o societate comerciala. Aceasta are o sarcina instituita în 2006 de 7000 dolari și sunt de acord sa preiau aceasta sarcina.
Va rog sa-mi spuneți dacă e posibil acest lucru și ce trebuie făcut.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin Chersin , utilizator 19:47, 20 Februarie 2017
sa va adresati cu incredere unui notar public. Atentie la clauzele contractuale.
Am fost la un notar public, însă acesta a refuzat sa legalizeze contractul de vânzare cumpărare pana ce nu se ridică sarcina.
Sa ma adresez altui notar, sau vânzarea nu se poate cata vreme imobilul are o sarcina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vand o firma/ de ce as vinde o firma/ ce se poate intampla daca vand o firma qqqqqq qqqqqq Detin o societate comerciala tip srl, in care am functia de administrator si pe care as dori sa o cesionez, catre o alta persoana. In prezent firma are datori ... (vezi toată discuția)
Adeverinta asociatie anjinsan anjinsan Buna Ziua, Situatie:Un chirias, se muta in locul altui chirias si apoi solicita adeverinta de la asociatie din care sa rezulte ca nu exista debite restante ... (vezi toată discuția)
Contracte Bosscostelino Bosscostelino Buna ziua. Am achizitionat un imobil cu contract de vanzare cumparare(legalizat la notar) in anul 2018 de la un proprietar, care la randul lui cumparase ... (vezi toată discuția)