avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obligatii martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obligatii martor

Salut! Sunt martor intr-un proces despre care am aflat recent ca nu s-a terminat. Au fost niste politisti si m-au cautat la fostul domiciliu si unde am avut viza de flotant. Acum am schimbat si domiciliul si numele. Nu au lasat nicio foaie, nicio citatie. In acest caz, sunt citata oficial si sunt obligata sa ma prezint?
Cel mai recent răspuns: ILIE DORIN , Mediator 21:10, 20 Februarie 2017
Este posibil sa fiti citat pentru termenul urmator cu mandat de aducere daca nu v-ati prezentat la prima citare.
Daca ati mai fost audiat in calitate de martor aveati obligaţia de a comunica în scris, în termen de 5 zile, orice schimbare a adresei la care erati citat, puteti fi amendat pentru aceasta abatere.
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
lasati stire unde ati fost cautata de politisti cu noua adresa sau un nr de telefon sa va contacteze. Altfel riscati chiar amenda judiciara si/sau mandat de aducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre citatii nico-leta nico-leta Buna ziua, Un politist dintr-o sectie de politie din cadrul investigatii- furturi, prin care spune ca are un dosar penal ma poate chema cu citatie ca ... (vezi toată discuția)
Martor Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G De cate ori se poate chema un martor intr-un proces penal, daca acesta se tot amana? (vezi toată discuția)
Cum verifica cei fara adresa postala citatiile? silentk6 silentk6 Nu mai am o locuinta in proprietate, stau cu chirie, si, ipotetic vorbind, in cine stie ce incident la care am fost martor ma citeaza cineva in instanta, unde ... (vezi toată discuția)