avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare RADET

Va rog sa-mi spuneti si mie daca o persoana poate sa se debranseze de la furnizorul Radet, ce trebuie sa faca?
Am inteles ca daca pe o scara de bloc nu este nimeni debransat nu se poate debransa.
Cred ca este o incalcare a drepturilor, faptul ca nu pot sa -mi aleg modalitatea de a ma incalzii, de exemplu , si sunt obligat sa suport Radetul.
De exemplu anul trecut datorita vechimii tevilor nu am avut caldura si administratorul m-a obligat sa platesc. Vreau sa-mi montez centrala termica individuala si mi s-a spus ce imi trebuie un vagon de acte si aprobari de la vestitul Radet pentru simplul fapt ca pun un dop pe teava de alimentare a caloriferul .
Consider ca imi este incalcat dreptul de a-mi alege furnizorul de energie termica prin acest monopol. Nu mai vreau pur si simplu Radet. Daca nu imi aproba centrala termica imi pun calorifere electrice sau panouri solare, etc. dar nu mai vreau Radet.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Niculescugh , utilizator 21:17, 22 Februarie 2017
Daca ar fi asa cum spuneti nu as mai plati la mc. ci o suma fixa functie de metri de instalatie pana la mine acasa.
O sa-mi spuneti acum ca nu aduce apa mereu de la acelasi izvor si se modifica distanta...
Oful meu este Radetul. Chestia cu apa aste o paranteza.
Multumesc.
Da, oful este RADET-ul si, intr-adevar au ceva Ordine interioare de a nu permite deconectarile individuale daca sunt primele in bloc pentru a nu crea pandemie de deconectari si ei sa ramana mofluzi.

Intrebarea dv. este retorica. Nu putem raspunde la ea.
Multumesc. Avem niste prevederi in constitutie de pomana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet constanta - posibilitate NegoitaMircea NegoitaMircea Daca anterior , in acelasi imobil au existat debransari si bransari legale ale unui apartament, cum este considerat conform legii? \\"deconectare ... (vezi toată discuția)
Debransare toamna-iarna vsu vsu Buna ziua! La noi in bloc a aparut o situatie interesanta. 3 vecini s-au gindit ca vor sa monteze centrala termica si sa se debranseze de la RADET. Au ... (vezi toată discuția)
Încalzire la bloc cu centralã proprie viorel99 viorel99 Bună seara . Ce act normativ regelemntează repartizarea cheltuielilor că încălzirea, în bloc sunt şi proprietari cu CT proprie. (vezi toată discuția)