avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Chiosc de ziare amplasat langa magazin
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Chiosc de ziare amplasat langa magazin

Buna ziua
Intampin urmatoarea probema:In urma cu cateva zile primaria a dat acordul pentru amplasarea unui chiosc intr-o intersectie strada x cu strada Y Asa scrie in autorizatie .Nimic mai mult cu privire la amplasamentul exact al chioscului.Problema este ca propietarul chioscului l-a amplasat langa magazinul meu la 50 cm de zidul magazinului langa fereastra.Nu acopera fereastra este chiar langa dar fereastranu se mai vede din anumite pozitii din strada.
Intrebarea mea este :Nu trebuie pastrata o distanta minima fata de cladirea cu magazinul pe care il detin ?
La ce distanta de blocul unde este amplasat magazinul incepe domeniul public?
Cel mai recent răspuns: skynetmhmh , utilizator 09:49, 14 Septembrie 2009
daca a primit autorizatie de amplasare, atunci in mod legal s-a luat in calcul pastrarea unei anumite distante. Raportat la distanta de unde incepe domeniul public, la aceasta intrebare va puteti raspunde dvs uitandu-va in actul de proprietate al imobilului. E posibil sa aveti surpriza ca si magazinul sa fie amplasat pe un teren ce apartine statului.
Nu.Tocmai asta este.In autorizatia de amplasare specifica doar intersecta strada X cu strada Y dar nu amplasamentul exact in care din cele 4 colturi ale intersectiei,sau alte precizari.Individul a amplasat unde a crezut dansul de cuviinta si s-a apropiat f mult de peretele meu la 40 - 50 cm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod civil 615: distanta fata de linia de hotar doruchiulan doruchiulan Buna ziua, Vreau sa aflu daca vecinul meu si-a amplasat ilegal casa care are un zid (cu ferestre) la mai putin de 2m de mine. Intreb pentru ca in art 615 ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre gardul meu si casa vecinului picu_mihai picu_mihai buna ziua!Ma numesc mihai si sunt din oras pantelimon....actualul proprietar care a luat ternul de langa mine si_a facut casa pe toata suprafata terenului(cea ... (vezi toată discuția)
Probleme de proprietate garbiny garbiny Buna ziua,am 3 intrebari: 1. Conform Noului cod civil,art.612:” Orice construcţii, lucrări sau plantaţii se pot face de către proprietarul fondului ... (vezi toată discuția)