avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refuz returnare ajutor banesc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refuz returnare ajutor banesc

Buna ziua! Anul trecut am pornit la drum{strainatate} impreuna cu o presoana cu care lucrasem anterior {2014,2015} tot in strainatate! I-am cumparat biletul de avion din banii mei si am suportat pt ea si alte cheltuieli acolo{ bilet transfer avion,tren, autobuss}! Dupa 3 saptamani am fost sparate la alta locatie! Cand am revenit in tara{Septembrie 2016} am luat legatura cu ea sa-mi restituie banii! Recunoaste ca are sa mi dea bani{ mesaje pe facebook, whatssap} dar imi zice ca nu i-a mers bine si o sa ii restituie! Dar asa imi spune de 8luni! Intrebarea mea este daca pot face plangere impotriva acestei persoane la Politia unde domiciliez eu sau trebuie sa merg in Judetul unde domiciliaza aceasta persoana??? Nu locuim in acelasi judet!! Va multumesc! O zi buna!!
#-o#-o#-o
Politia nu este competenta sa rezolve astfel de probleme,adresati-va unui avocat pt un sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fratele meu ma santajeaza danirl danirl buna ziua am si eu o nelamurire cu fratele meu::; dupa ce l-am ajutat sa ajunga in strainatate( noi locuind aici deja de 4 ani) si i-am gasit un loc de munca ... (vezi toată discuția)
Fratele meu a plecat din țară în 2000, nu mai venit niciodată de atunci și nici nu intenționează s-o facă. cum pot dezbate succesiunea după părinți, care ar fi cea mai bună soluție? rucanas rucanas Buna seara, Va rog sa ma ajutati in luarea unei decizii privind dezbaterea succesiunii in urma decesului parintilor. Suntem 2 frati dar fratele meu a plecat ... (vezi toată discuția)
Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)