Am o relatie din care a rezultat un copil de 6 luni, dar este violenta fizica de 8 luni locuim impreuna in apartamentul luat prin prima casa pe numele meu cu ajutorul tatalui si fratelui meu, in ap si-a adus si concubinul aportul la mobilare si inchidere balcon, venitul meu de 1400 din CCC si alocatia copilului nu sunt de ajuns pt el sustine ca doar el contribuie in casa cu venituri. Eu doresc sa ne separam si sa avem.o relatie amiabila pt copil dar nu vrea sa plece pana nu primeste 100-150 milioane,i-am spus ca este de luat mobila, tv-uri sa si le ia ca nu am nevoie si pt geamuri ii voi da banii, nu vrea asa, doar toti banii odata cash vrea. Acum ma ameninta ca imi ia copilul ca sunt nebuna si nu am venituri de ajuns pt a-l putea creste. Deci pe cale amiabila nu se poate ajunge la o intelegere, daca depun plangere la politie se poate rezolva sa plece din casa sau sa deschid proces prin care sa ajunge la o intelegere in privinta copilului si sa paraseasca locuinta?
Astazi am avut infatisarea pt evacuare si ordin de restrictie, concubinul nu vrea sa paraseasca locuinta chiar daca este un ordin judecatoresc in aceasta privinta pana nu primeste banii pe bunurile lui la care eu nu am pretentii. Stiu ca nerespectarea ordinului judecatoresc poate duce la arestarea lui, fapt ce nu il doresc nu vreau sa-i fac rau, vreau doar sa pastram distanta si sa ne intelegem in privinta copilului, dar nici in privinta copilului pe cale amiabila nu se poate, ce solutie as mai avea? Acum el a cerut sa fiu supusa unei expertize psihiatrice pe motiv ca sunt nebuna si sunt un pericol pt copil si vrea sa ma decada din drepturi parintesti nu am refuzat aceasta expertiza, eu vreau custodie comuna nu vreau sa privez copilul de prezenta lui si a bunicilor, atat timp cat se dovedeste ca nu am prob psihice nu sunt pericol pt copil care este f ingrijit ce altceva ar mai putea face pt a-mi lua copilul ca a zis nu se lasa pana nu-l ia?
El mai sustine ca eu nu am contribuit cu nimic in casa si am stat pe spinarea lui si m-am folosit de el, dar si salariul meu tot in casa a venit, de unde s-a platit rata, utilitati, la cumpararea unor bunuri din casa am contribuit si eu si banii de la botezul copilului,