avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RIDICARE BUNURI-PENAL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

RIDICARE BUNURI-PENAL

Buna ziua, in cadrul unui proces penal a fost ridicat un bun din posesia unei persoane fizice, bun ce a fost achizitionat de la o societate comerciala avand ca obiect de activitate comercializarea de bunuri electronice second hand; respectivul bun provenea din savarsirea unei infractiuni. Societatea in cauza a despagubit pers. fizica, iar uterior s-a dispus inapoierea bunului persoanei fizice de la care a fost ridicat. Persoana in cauza refuza sa ridice bunul sau sa inapoieze banii ce au facut obiectul despagubirii, iar organele penale refuza sa ia act de notificarea prin care le-am adus la cunostinta ca persoana fizica a fost despagubita. Ce solutie i se poate oferi societatii comerciale, avad in vedere ca a ramas si fara bun si fara bani?

Alte discuții în legătură

Comercializare produse diverse second hand dorinamangu dorinamangu contabilizare produse diverse second hand cumparate de la persoane fizice... De exemplu: as dori sa cumpar diferite produse de la persoane fizice second pe ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un telefon second hand defect. vanzatorul refuza ... georgesev georgesev Am cumparat un telefon second hand defect. Vanzatorul refuza returnarea banilor. Am facut plangere la ANPC dar nu am primit nici un rezultat. Cum pot proceda ... (vezi toată discuția)
Revanzare produse achizionate prin licitatii electronice ncris78 ncris78 Un SRL sau o PFA poate pune in vanzare obiecte achizitionate prin licitatii pe diverse site-uri de acest gen (gen Ebay)? Sau obiecte colectate/cumparare de la ... (vezi toată discuția)