avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... scutire de impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

scutire de impozit

Buna!Va rog sa ma ajutati intr-o mare problema.Sunt angajat la o firma pe postul de specialist documentatii studii ,lucrez cu baze de date si as dori sa stiu daca ar trebui sa beneficiez de scutirea de impozit.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:17, 23 Octombrie 2009
Beneficiati de deducere personala cu o persoana aflata in intretinere.

Daca indepliniti conditiile din Ordin nr. 250/2004 din 31/05/2004 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 573 din 29/06/2004 privind incadrarea in activitatea de creatie de programe pentru calculator,atunci beneficiati de scutire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programatori/analisti programatori fara studii de specialitate nicolebanarie nicolebanarie Un \"Bine v-am gasit!\" tuturor, in primul rand. Nelamurirea mea e simpla: vreau sa stiu in ce masura se poate angaja cineva la o companie particulara pe un ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programatori in 2011 kingcbc kingcbc Doresc sa stiu daca programatorii mai beneficiaza si in 2011 de scutire de impozit la salarii? Lucrez ca programator de 3 ani la o firma de IT si web design ... (vezi toată discuția)
Conditii scutire impozit aacris aacris ce conitii trebuie sa indeplinesti ca sa fii scutit de impozitul pe salar (vezi toată discuția)