buna ziua ! cum pot rezolva urmatoarea problema? eu impreuna cu o alta persoana suntem administratori 50%-50% la o firma(SRL) . asociatul meu, in timp ce eu eram plecat din tara, a cumparat in numele societatii diverse materiale de constructii cu un BO, cum afacerile nu au mers bine nu a putut achita factura catre firma respectiva. acum juristul firmei respective a venit la mine acasa si m-a amenintat ca ma executa si imi ia tot din casa . mentionez ca firma este la domiciliul parintilor mei , suma de pe factura este de 3800 ron , eu nu am semnat nimic , nici factura , nici contract cu acea firma iar pe numele meu nu am decat un telefon mobil si nici firma nu are bunuri. ce trebuie sa fac avand in vedere ca nu am acei bani pe care aceasta firma ii cere de la mine multumesc anticipat.
cereti sa va arate hotararea definitiva investita cu putere executorie sau orice alt act pe baza careia actioneaza altfel cred ca sa inteles doar cu reprezentantul firmei respective sa va sperie , mia propus si mie asa ceva un executor ca incearca asa ceva . apelati la un avocat si faceti contestatie la executare daca exista incuvintarea executarii silite. v ati uitat pe portal.just.ro sa vedeti ce actiuni sunt impotriva dvs sau firmei?
da, m-am uitat si este un proces pe impotriva mea si a asociatului meu unde arabesque este creditor iar eu si asociatul meu debitor . stadiul procesual este - pe fond- asta e altceva ce nu inteleg , se poate ca arabesque sa deschida proces impotriva mea ca persoana fizica din motiv ca asociatul meu a facut afaceri cu ei ??? ca daca e asa cred ca o sa am probleme.
ce scrie este admisa respectiva actiune, si uitativa daca mai sunt si investite cu putere executorie si exista incuvintarea executarii silite . Toate acestea trebuie sa fie actiuni separate fara de care executorul nu poate face nimic. Toate trebuie sa fie admise.
nu este admiss,in fapt acolo e doar o cerere a lor sa-mi modifice mie numele in acte pt ca ei imi notasera numele gresit; cerere admisa , si atat. asta ar trebui sa insemne ca executorul vrea doar sa ma sperie cred ...