avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Oprire gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Oprire gestiune

Este legal să mi se oprească gestiune din salariul tarifar + sporurile?Mentionez ca sunt administrator pe 5 căsuțe de copii ,dar si cu atribuții de gestionar.Gestiunea este complet deschisa si toata lumea are acces.Salariul este egal cu a unui administrator cu o singura casa.Multumsc mult cu respect.

Alte discuții în legătură

Gestiune sch sch Am o functie de baza anume, si am primit, ca sarcina suplimentara functiei de baza, [b]si gestiunea[/b], pentru care am semnat o decizie. Primesc in plus 10% ... (vezi toată discuția)
Salariu tarifar suciu_diana suciu_diana Buna seara, exista legislatie privind salariul tarifar? Ma puteti ajuta cu indrumari privind informatii legale ce reglementeaza acest aspect? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Reconstituire salariu carnet de munca ciandreiciu ciandreiciu Buna ziua, bunica mea a lucrat din 1942 pana in 1960 la ministerul agriculturii (in acest timp institutia a avut mai multe denumiri). Problema este ca in ... (vezi toată discuția)