Sunt presedintele(ales de 2 saptamani) unei asociatii de proprietari .
Am inmanat ,unui proprietar ,o notificare pentru neplata(3ani si 2 luni nu a platit nimic) unei boxe inchiriate.Totodata am semnat un nou contract de inchiriere pentru boxa.
In urma notificarii ,acest proprietar a propus :sa achite lunar luna in curs si echivalentul la o luna pentru debitul restant.Nu doreste eliberarea boxei.Doreste sa achite lunar 1+1
Comitetul executiv a fost de acord si astfel am semnat cu totii un proces verbal pentru ca acest proprietar sa pastreze boxa si sa achite lunar echivalentul lunii in curs si echivalentul unei luni din datorie.
Problema este la administrator.El nu doreste plata pentru luna in curs pana nu achita toata datoria si el propune sa-l dam afara din boxa inchiriata-ceea ce noi nu dorim.
Ne sfatuiti cum sa procedam? Administratorul nu doreste sa-i treaca pe chitanta suma pentru restanta+suma pentru luna in curs
Nu ati mai auzit de reesalonare a platilor?
Toti furnizori de utilitati o practica daca cele doua parti se inteleg.
Si da, administratorul trebuie sa aplice ce hotaraste CE, daca nu-i convine sau contravine legilor, poate sa-si prezinte demisia!
Dati-i dispozitie scrisa administratorului sa incaseze luna curenta si o luna restanta, semnati dispozitia si-i ziceti sa incaseze asa cum ati hotarat in comitetul executiv si sa se lase de figuri.
Faceti si un plan de reesalonare a acestei chirii, astfel incat sa se obtina si de la proprietarul chirias asumarea unei obligatii, astfel incat, daca se abate de la indeplinirea ei, il veti da afara din boxa.
Interesul asociatiei este de a obtine bani pe spatiile inchiriate si nu de a se juca de-a sefia.
Probleme cu asociatia
clodete
Buna ziua,
Am datorii la intretinere in jur de 4.000 ron,am achitat in fiecare luna o anumita suma,dar facand acum un calcul fata de luna trecuta (mi-am notat ... (vezi toată discuția)