avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consultanta.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consultanta.

Am încetat lucrul în firma pe 24 martie dar în revisal apare închidere CMI pe 16 februarie.Este corect așa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 1 Aprilie 2017
Puteti dovedi ca in perioada 16 februarie - 24 martie ati lucrat ?

Aveti numar de inregistrare pe cererea de demisie?
Pot dovedi că am lucrat in acea perioada.Nu am nr. înregistrare cerere demisie,am predat-o șefului obiectiv.am doar copia ei cu semnătura mea.
In acest caz, fie sesizati ITM-ul , fie promovati o actiune in instanta impotriva angajatrului, daca nu doreste rectificarea datei de incetare a c.i.m. de bunavoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire zi incetare si declarare revisal ELENA2009 ELENA2009 o parere va rog, daca ultima zi de lucru a unui angajat este 18.03.2011, cu ce data face cererea de incetare 19.03.2011 (e sambata) sau 21.03 (prima zi ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de incetare Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua: o situatie concreta:un angajat isi da demisia cu data de 19 ale lunii...se aproba... deci dupa mine ar fi: ultima zi de lucru pontata ar fi 18. In ... (vezi toată discuția)
Cfp, apoi demisie Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am un caz: un angajat care isi face cerere de cfp pe perioada:18.09.2013-11.10.2013.Intrebarile mele ar fi: ultima zi de suspendare cim e ... (vezi toată discuția)