avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare coordonate teren si plan parcelar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare coordonate teren si plan parcelar

In anul 2004 am cumparat un teren de 2000mp cu cadastru, pe care l-am intabulat. Anul trecut cand au venit sa ne faca intarusarea ne-au spus cei de la primarie ca se schimba planul parcelar si terenul nostru nu mai are deschiderea de 15.87m (conf cadastru) ci 13.30m dar per total ne dadeau toata suprafata din contract. Nu am semnat PV de intarusare. Am facut casa si acum vrem sa o intabulam. Intre timp am cerut o copie dupa cadastru la OCPI Ilfov si am descoperit ca cineva (un autorizat) a facut o cerere prin care solicita schimbarea coordonatelor terenului meu pentru ca este translatat.
Poate cineva sa modifice coordonatele unui teren fara aprobarea proprietarului?
Poate primaria sa imi modifice dimensiunile terenului fara acordul meu?
Ma pot obliga sa accept modificarile lor?
Sunt doar cateva intrebari la care sper sa imi raspundeti.
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
madairina, utilizator
Cel mai recent răspuns: madairina , utilizator 12:24, 18 Septembrie 2009
Cand am cumparat terenul aveam niste coordonate dupa un an domul autorizat Talpes le modifica, in 2007 domnul Barbu de primaria imi face intarusarea dupa alte coordonate ca zice el se va modifica planul parcelar si asa va fi iar in 2009 dupa ce s-au facut masuratori la cadastru ne spune ca nu mai e buna varianta lui Barbu ca e alta. Sunt tare curioasa care sunt totusi coordonatele terenului meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren suprapus virtual carmen cucu carmen cucu Detin un teren care se suprapune virtual cu 3 nr cadastrale . Inspectorul de la oficiul cadastral a trimis cate o convocare celor 3 proprietari dar nu s-au ... (vezi toată discuția)
Probleme ancpi / oncpi kyky_micky kyky_micky Buna ziua. Am o problema cu cadastrul, mai exact o fasie de 2 metri latime si 50 lungime se suprapune in actele cadastrale cu cele ale vecinului (acea portiune ... (vezi toată discuția)
Probleme cadastru - necesitate cd lotizare monik57 monik57 buna, intampin o problema cu dosarul pentru cadastru si am primit urmatoare instiintare : imobilul ce face obiectul prezentei cereri sesuprapune cu imobilul ... (vezi toată discuția)