avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de crestere a copilului

Daca tatal primeste aceasta indemnizatie, nu locuieste cu copilul, lucreaza la aceeasi institutie doar ca la negru si nu da niciun ban la copil, cum poate fi suspendata plata acestei indemnizatii si daca trebuie sa dea inapoi suma incasata pana acum?. Va multumesc, astept un raspuns.

Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2017
andreimm, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreimm , utilizator 11:16, 8 Aprilie 2017
Puteti sesiza AJPIS si ITM-ul, in acelasi timp.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal fara forme legale Paraschiv12 Paraschiv12 Buna ziua, doresc sa adresez o intrebare desi am cautat in forum dar nu am gasit un raspuns, sotia mea lucreaza fara forme legale de la varsta de 9 luni a ... (vezi toată discuția)
Care sunt sansele sa pierd ccc daca vreau sa lucrez in strainatate cu contract de munca? maryus2y maryus2y Buna ziua. Ma poate ajuta cineva la aceasta problema. Mai am un an de CCC din doi ani si as vrea sa plec in strainatate sa lucrez acolo cu contract de munca? ... (vezi toată discuția)
Raspuns corect dat de ajpis? Just-drept Just-drept In urma cu 2 ani s-a nascut un copil. Pe 25 Mai copilul face 2 ani. Mama fiind salariata,tatal somer indemnizat. Tatal a intrat in ccc,iar in toata aceasta ... (vezi toată discuția)