avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proba cu interogatoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proba cu interogatoriu

La proba cu interogatoriu in instanta, pentru darea in plata, ce intrebari i-ar putea fi puse unui executat silit deja?
Cel mai recent răspuns: elenish , utilizator 19:08, 23 Aprilie 2017
Luati legatura cu un avocat si pregatiti-va apararea,avand in vedere si eventualele intrebari ce v-ar fi puse, conform celor de mai sus.
Multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba interogatoriului radinschipaul radinschipaul Ce se poate intimpla daca partea care a solicitat proba cu interogatoriu pentru o persoana juridica,constatind ca unele raspunsuri sunt mincinoase, refuza ... (vezi toată discuția)
Problema impreviziunii in noul cod civil Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Afara de o multime de lucruri criticabile noul cod civil mai contine si lucruri bune. Un exemplu este introducerea teoriei impreviziunii [quot]Art. 1.271. ... (vezi toată discuția)
Ce intrebari ar putea fii? iosif.kramar iosif.kramar Sunt in litigiu cu banca unde am lucrat 20 de ani. In acest litigiu ei au facut si o cerere reconventionala unde imi cer daune ca le-am stricat imaginea ca ... (vezi toată discuția)