Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitul pe chirie

Bună ziua, întrebarea mea este cine și când se plătește impozitul pe chirie ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: malasorte60 , utilizator 07:29, 25 Aprilie 2017
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa precizati date relevante
Despre ce contract de locatiune vorbiti ?
Conform dispozitii in vigoare ,locatorul in cazul contractelor de loctiune inregistrate la ANAF datoreaza impozit aferent
Bună ziua, mă refer la impozitul pe chiria încasată pentru două camere închiriate unei familii. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu locatorul kable kable Va salut! Am un contract de locatiune pana in luna martie a anului viitor pentru un apartament cu 3 camere. Proprietara m-a anuntat ca va aduce de luna ... (vezi toată discuția)
Legalitate antecontract inchiriere pauneasca2 pauneasca2 In conditiile in care mie ca viitor chirias mi se solicita de catre proprietar sa platesc garantia si sa facem un \"contract de mana\", ce valabilitate are un ... (vezi toată discuția)
Uscatorie bloc inchiriata de administratie bmik1998 bmik1998 buna ziua, administratia blocului a inchiriat uscatoria de la ultimul etaj (de 9 etaje este blocul) si cica banii ar fi folositi la intretinere...cat de legal ... (vezi toată discuția)