avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt insarcinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt insarcinata

Buna ziua sotia mea lucreaza intr-un abator in germania de 3 luni iar contractul e de 8 luni cat de curand am aflat ca vom deveni parinti daca anunta la munca ca e insarcinata are riscul de a dao afara sau dupa expirarea contractului mai are asigurare medicala ce drepturi are va multumesc si astept raspuns
C.i.m. cu ce angajator l-a semnat, roman sau german?
Roman.

Dar e firma nemteasca.
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu inteleg ... angajatorul este roman sau german ??? .. ma refer la societate , nu la patron.
Da este roman

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu angajatorul ( concediul de risc maternal) ContSters240163 ContSters240163 Buna ziua , sotia mea acum este insarcinata in 18 saptamani ,am anuntat in scris firma unde lucreaza (la 8 saptamani dupa ce am aflat) ,patronul a hotarat in ... (vezi toată discuția)
Contract determinat și gravida JohnyIndraznetul JohnyIndraznetul Buna ziua, Soția mea este însărcinată in 8 săptămâni și urmează sa anunțe in viitorul apropiat la locul de munca faptul ca este însărcinată . Din ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am.maxim 6 luni lucrate la o firma sa pot intra in prenatal? Maria giulia mihai Maria giulia mihai Buna seara. Lucrez in germania de vreo 4ani cu carte de munca. Dar am incetat activitatea Timp de 5luni apoi am inceput Sa lucrez in alta parte si am contract ... (vezi toată discuția)