Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Buna ziua! Imi puteti si mie care este perioada maxima legala pentru un salariat la concediu fara plata? Si care este reglementarea legala in aceasta situatie.
Cu espect!
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 15:31, 29 Ianuarie 2010
Stiu ca topicul este vechi, dar eu abia acum l-am gasit ... :D
Mai am si eu unele nelamuriri si tocmai de asta il reactivez, ca sa zic asa.

1. Daca un salariat imi cere concediu fara plata 5 zile, ii fac decizie de suspendare a contractului de munca? Mi se pare ca prea ne ingropam in hartii, doar de dragul de a fi acolo la dosar ...
2. Ce fac cand salariatul revine la munca? Ii fac decizie de revenire din suspendare CIM? :D Daca e sa luam ca exemplu, concediu crestere si ingrijire copil, se face decizie cand salariatul revine.
3. ITM-ul este obligat sa primeasca orice hartie, atunci cand o duc eu ci nu cand vor ei. In cazul in care va mai refuza vreo decizie, spuneti-le sa mentioneze in scris motivul neinregistrarii ei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie suspendare cim alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Spune-ti-mi si mie, va rog, cum tb sa sune decizia de suspendare a CIM in cazul in care salariatul vrea doar o zi de concediu fara plata? Va ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata kittybutnariu kittybutnariu Buna ziua, Am un salariat care doreste 15 zile concediu fara plata. Treabuie sa fac decizie de suspendare pe care sa o inregistrez la ITM? Multumesc (vezi toată discuția)
Act aditional de suspendare pt. "invoit" ? oti oti In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati ... (vezi toată discuția)