avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sfaturi - infiintare firma - invitatii evenimente, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sfaturi - infiintare firma - invitatii evenimente, decoratiuni, publicitate companii

Buna ziua,

Ma intereseaza mai multe detalii referitoare la infiintarea unei firme. Nu reusesc sa imi dau seama ce ar fi mai potrivit pentru mine.
Domeniul: invitatii evenimente (utilizare soft + achizitionare vectori/imagini de pe siteurile de profil, pe baza abonament lunar) + colaborarea cu tipografie din oras, pe langa toate acestea o sa mai achizitionez materiale pentru partea de invitatii (siteuri China si/sau Romania), decoratiuni pentru evenimente, carti de vizita si creare logo-uri pentru companii + alte materiale publicitare.

Nu stiu ce ar fi mai recomandat ca tip de firma pentru aceste activitati.
O sa lucrez in principal in soft-uri ca si Photoshop, Adobe Illustrator, et.c, banuiesc ca o sa am nevoie de liceenta pentru aceste softuri, am dreptate? La fel si calculatorul pe care il utilizez cred ca o sa aiba nevoie de ceva special ca sa nu am probleme in cazul unui control.

Eu sunt deja angajata, deci firma ar insemna pentru mine un al doilea "job". O sa lucrez singura pentru moment, insa e posibil ca in viitor sa angajez inca 1-2 persoane in functie de cum decurge totul.

M-am uitat peste II, PFA, SRL-D, insa nu as vrea sa platesc inutil taxe, impozite pe care as putea evita sa le platesc selectand tipul potrivit de afacere pentru ceea ce doresc sa intreprind.

Nu stiu daca ati auzit cumva, daca se pot obtine ceva fonduri nerambursabile eficiente pentru acest sector / tip de afacere.

Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi in aceste privinte?

Multumesc,
Laura
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2017
latna, utilizator
Cel mai recent răspuns: latna , utilizator 11:51, 10 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma in timpul maternitatii Agnes Elekes Agnes Elekes Buna ziua, momentan sunt in maternitate pana in octombrie. As dori sa imi deschid o firma ( nu stiu inca ce tip: PFA, SRL, sau SRL - D) pentru decoratiuni ... (vezi toată discuția)
Pfa, srl sau ii pentru vanzare de produse handmade andreeapopa20 andreeapopa20 As vrea sa vand produse handmade legal. Ce ar fii mai avantajos (ca si taxe) si ca intretinere de infiintat: PFA, SRL sau II? Vreau sa vand accesorii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchirierea aranjamentelor ... Marina01 Marina01 Buna ziua, as dori sa incep o afacere cu inchirierea aranjamentelor florale pentru eveniment si nu stiu ce ar fi mai bine sa infiintez un PFA sau SRL. Pentru ... (vezi toată discuția)