avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicarea intampinarii intr-un proces cu politia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicarea intampinarii intr-un proces cu politia rutiera

In cazul depunerii plangerii impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera pentru savarsirea unei contraventii se trimite acasa intampinarea facuta de politie sau trebuie obtinuta de la arhiva judecatoriei?
Se trimite citatie ptr a raspunde la intampinare?
Dosarul apare inregistrat pe portal.just.ro si a fost solicitata judecarea in lipsa.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:46, 16 Mai 2017
Multumesc pentru lamuriri.
Intampinarea se comunica obligatoriu.
Daca nu au depus intampinare nu este influientata soarta procesului, acesta urmandu-si cursul firesc.
In toate cazurile pe care le cunosc s-a depus intampinare de politie.

Mergeti la dosar ca sa verificati daca s-a depus intampinare deoarece se poate intampla sa fie comunicata la o adresa gresita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alta modalitate de a afla continutul actului depus de partea adversa latka latka Exista vreo alta posibilitate de a afla continutul actului depus de partea adversa (intimatul - politia), chiar daca in codul de procedura civila se specifica ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare (ajutor) ionutinfo ionutinfo Buna seara! Acum 2 luni circa am depus o plângere contravenţională Am primit acum prin posta o \"Comunicare la Adresa\" La care imi comunica ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie comunicarea catre petent a documentelor depuse la instanta de intimatul ipj? cyan cyan Instanta a amânat cauza în vederea solicitarii de precizari de la intimata IPJ. Cauza a fost amana din luna mai, termenul judecarii cauzei fiind stabilit ... (vezi toată discuția)