avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reclamatie functionar public - telefon
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reclamatie functionar public - telefon

Buna ziua,

Am sunat la relatii cu clientii la Casa de Asigurari de Sanatate, am fost redirectionat la departamentul abilitat unde am dat peste o doamna foarte aroganta iar conversatia a decurs cam asa:

- i-am cerut cateva informatii despre situatia personala
- printre informatiile 'pe un ton arogant' pe care le-am primit, doamna m-a si jignit subtil (din pricina situatiei mele personale)

- cand mi-am dat seama ca nu mai ma trateaza ca pe un om obisnuit ci are un comportament total schimbat, aroganta maxima), i-am cerut sa-mi spuna numele ca sa stiu cu cine discut, iar aceasta din urma a raspuns:
"nu va intereseaza cine sunt, nu conteaza, dupa care mi-a inchis telefonul (se aude efectiv cum tranteste receptorul)"

Doresc ca aceasta doamna sa fie trasa intr-un fel sau altul la raspundere pentru acest comportament pentru ca daca nu ma insel, este un functional public, pe care eu il platesc ori de cate ori trimit bani la bugetul de stat.

Va rog sa-mi spuneti toate modalitatile prin care pot face ceva impotriva ei, sunt dispus sa merg pana in panzele albe!

Nu stiu cum se numeste doamna, banuiesc ca apelul poate fi folosit ca proba.

Va multumesc mult!
Pe cale legala, cum pot obtine inregistrarea? Si cum pot obtine numele respectivei ? (daca nu primesc niciun raspuns la petitie? daca mi se raspunde la petitie si refuza sa mi se comunice numele persoanei cu care am vb?)
Puteti contesta in instanta de judecata in contencios administrativ.

LEGEA 554/2004 a contenciosului administrativ

Articolul 1: Subiectele de sesizare a instantei
(1) Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim si repararea pagubei ce i-a fost cauzata. Interesul legitim poate fi atat privat, cat si public.
(2) Se poate adresa instantei de contencios administrativ si persoana vatamata intr-un drept al sau sau intr-un interes legitim printr-un act administrativ cu caracter individual, adresat altui subiect de drept

[ link extern ]
Va rog sa-mi spuneti, si cu text de lege daca este.

Acea persoana cu care am discutat la telefon, daca este functionar public, avea obligatia sa mi se prezinte cand i-am solicitat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de raspuns petitie ContSters256771 ContSters256771 Sper sa fi ales corect sectiunea de forum unde sa postez intrebarea mea. Ma intereseaza ce se intampla daca o institutie nu raspunde la o petitie adresata. ... (vezi toată discuția)
Facturi aberante energie electricã modreamarin modreamarin Ca urmare a schimbării contorului de energie electrică [b]după[/b] expirarea plombei metrologice, mi-a fost înregistrat un consum de energie electrică de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, unde pot reclama o instituție de cult bor pt că ... 7890 7890 Buna ziua, Unde pot reclama o instituție de cult BOR pt că nu- mi răspunde la o sesizare trimisă pe email de 4 LUNIi de zile ?? (au primit-o, am ... (vezi toată discuția)