avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii pntru I.F. si I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii pntru I.F. si I.I.

Va rog sa-mi spuneti ce declaratii mai trebuie depuse pentru Intreprinderile Familiale I. F. si Intreprinderile Individuale I. I. ce desfasoara activitati de comert cu amanuntul si activitati agricole (culturi cereale). In afara de declaratia D200/2016, sunt necesare sa fie depuse si declaratiile D204 si D223 ?

Alte discuții în legătură

Declaratia unica la Întreprinderea familiala antonia94 antonia94 Întreprinderea familiala are 2 asociați. Cum se depune declaratia unica.Precizeu ca este infiintata în 2018,cultura cerealelor,are f putina activitate ... (vezi toată discuția)
Inchidere intreprindere individuala elenamacavei elenamacavei Vreau sa inchid II cat mai urgent. data inceperii activitatii este august 2015. neplatitor de TVA, fara angajati. am platit impozit pe venit si contributia la ... (vezi toată discuția)
Pfa - schimbare desfasurare activitate firma flory2v flory2v As vrea sa stiu daca pot schimba desfasurarea sediului la PFA, acum in luna ianuarie 2016. Activitatea pfa-ului meu in prezent, este scris in certificatul ... (vezi toată discuția)