avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale stare firma - Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

stare firma - Registrul Comertului

Buna ziua,
As vrea sa aflu daca exista o sursa care sa explice toate tipurile de stari firma pe care le foloseste Registrul Comertului.
Desi unele sunt clare, exista altele pe care nici angajatii recom nu stiu sa le clarifice, de exemplu: "Intră sub incidenţa L359/2004". Cum legea se refera la simplificarea formalitatilor la inregistrarea societatilor, nu e clar daca acest status inseamna un fapt ingrijorator sau nu, pentru ca nu trimite la nici un articol anume din lege.
La fel, mai exista statusuri neclare gen "rezervare", sau "inmatriculare in curs" pentru societati infiintate in 2005, sau "reorganizare - alte moduri", sau "Inchidere procedura conform L64/1995" [inchidere procedura de reorganizare si faliment. inchidere cu bine? a murit firma sau si-a revenit?].
Asadar - exista vreo sursa de explicatii pentru toate tipurile de stari societate?
Multumesc pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2009
cocteau, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandrupaul77 , utilizator 23:29, 21 Ianuarie 2010
nu cred ca exista o sursa de informatii pentru aceste mentionari care apar la starea diverselor societati comerciale.
Problema este ca Registrul Comertului nu isi prea actualizeaza datele.

Eu am gasit un site cu lista firmelor de la Registrul Comertului ordonate pe categorii si contine si buletinele de insolventa si pentru fiecare firma daca apare in buletinul de insolventa.

www.firmepenet.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea procedurii insolventei in forma generala calinsb calinsb Apelez la amabilitatea Dumneavoastra in vederea unor lamuriri. Am avut o societate comerciala. Cine imi poate da detalii despre ceea ce inseamna \"Deschiderea ... (vezi toată discuția)
Proprietate persoana juridica radiata mhulea mhulea Salut, As vrea sa stiu ce se intampla cu o proprietate ( imobil+teren ) detinuta de o persoana juridica care a fost radiata de ONRC pe motiv de expirare ... (vezi toată discuția)
Datorii buget/firma fara activitate mariana_d mariana_d Buna seara tuturor! Ma aflu intr-o situatie un pic dificila si m-ar interesa daca ma poate indruma cineva sa gasesc o solutie legala. Speta e ... (vezi toată discuția)