avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta AJPIS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta AJPIS

Buna seara,
Va rog o lamurire cu privire la intocmirea adeverintei AJPIS:
- in cazul in care salariata a beneficiat de 4 zile de concediu pentru evenimente (casatorie) conform CCM; cele 4 zile le asimilez concediului de odihna in adeverinta ajpis anexa2 si le trec la sectiune de concediu de odihna sau nici macar nu le mentionez in adeverinta ?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Gepetto25 , utilizator 18:10, 5 Iunie 2017
Nu aveti cum sa le asimilati ca si un concediu de odihna .. legea nu prevede acordarea unui concediu in astfel de situatii, ci zile libere platite .... prin urmare, consider ca se trec normal in adeverinta AJPIS.
Normal, adica ca zile lucrate?
Exact, ca si zile lucrate.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de concediu si plata concediului de odihna popflorincozmin popflorincozmin Buna ziua 1.Va rog sa ma lamuriti in privinta indemnizatiei de concediu si plata concediului de odihna neefectuat. Angajatorul a incheiat cu angajatul un ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite dina10 dina10 Buna ziua. Salariaţii au dreptul la zile libere plătite pentru evenimente deosebite în familie, in functie de eveniment, dar nu se precizeaza daca acele ... (vezi toată discuția)
Acordare zile libere in cazul decesului bunicilor jacquelline jacquelline Buna seara! Am urmatoarea intrebare: din cate stiu Codul muncii prevede acordarea unui anumit nr. de zile libere pentru decesul bunicilor. In cazul in care ... (vezi toată discuția)