avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... proces cu ardaf
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

proces cu ardaf

sant intr-un proces cu ardaf de 1 an ,s-a dispus de catre instanta efectuarea unei expertize :care este valoarea maxima de despagubire (auto )in cazul unui accident; expertul a stabilit suma de 2470 ron la cursul DE ANUL TRECUT ,cand s-a intamplat accidentul ...este normal ? pot cere odata cu omologarea raportului si plata la cursul zilei ? vezi speta aici : www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: lenuivan , utilizator 10:51, 30 Septembrie 2009
va multumesc inca odata pt raspunsuri, mai precizez ca dauna a fost in valoare de 500 lei(un parbriz) si acesta a fost inlocuit prin luna mai cand ratele au fost achitate (doar ultima rata din 27.09.08 nu am platit-o)...........pana la urma mai bine imi plateam parbrizu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco littleg littleg Buna ziua, Sunt nou pe acest forum si va scriu pt a imi acorda un sfat in ceea ce priveste o polita Casco. Situatia se prezinta in felul urmator, anul trecut ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco eureka2011 eureka2011 Am avut in 2008 o asigurare CASCO la o firma mare din domeniu, asigurarea acoperind valoarea de 9000 de euro, valoarea pe care au estimat-o ei pentru masina ... (vezi toată discuția)
Daune repetate contract casco valentinleonte valentinleonte Buna ziua. Detin asigurare casco la un peugeot 307 evaluat de constatator 4500 eu. Am avut deschise anul acesta 3 dosare, parbriz spart, usa zgariata data la ... (vezi toată discuția)