Am primit acum cateva minute un sms de la o banca (cred) in care si specifica: "Stimate Client, s-a instituit poprire pentru ... (sunt niste cifre), suma: ...ron, info: ANAF." Mentionez ca nu stiu despre ce este vorba si nu am mai primit astfel de sms-uri. Am avut un card la banca respectiva pentru efectuarea de plati catre AVON in 2012, dar l-am folosit o singura data atunci cand l-am facut si din 2012 nu l-am mai folosit. Acum m-am uitat pe el si am vazut ca este expirat din 2015. Am tot vrut sa-l inchid, dar am amanat din lipsa de timp sau pur si simplu am uitat de el. Intrebare: ce pot face? Acum am primit si sms de la banca la care incasez salariul ca am blocate conturile.
Conf.art.783(1) teza finala NCPC trebuie sa vi se comunice in copie ,adresa de infiintare a popririi ,la care se vor atasa si copii certificate de pe incheierea de incuviintare a executarii sau de pe certificatul privind solutia pronuntata in dosar,si titlul executoriu.Din aceste acte va rezulta in mod concludent ce reprezinta acea creanta.
Multumesc pentru raspunsuri. O sa astept adresa scrisa sa vina prin posta. Cele 15 zile decurg de la data primirii adresei prin posta sau de la data primirii sms-ului? Sunt considerate zile lucratoare sau zile calendaristice?