Buna ziua,
Am trimis la rectificat un valt de la un utilaj tipografic, in urma unei discutii telefonice cu prestatorul (pe care l-am gasit prin intermediul google, acesta avand un website), prin Urgent , firma cu care lucram. Toate bune si frumoase, se rectifica, in conformitate cu dimensiunile furnizate. Vine maine, vine saptamana urmatoare, etc. Problema este ca au trecut 2 luni de zile si prestatorul nu mai raspunde la telefon. Intrucat utilajul nostru trebuia sa fie de mult pus in functiune si a produce profit, acesta ne provoaca adevarate prejudicii. I-am comunicat prin mesaje sa ne trimita acest valt in starea in care este, nu conteaza ca s-a apucat sau .nu de el, intrucat altul nu putem confectiona,neavand cotele initiale. Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie procedat in acest caz. Deschidere proces civil? Reclamatie la politie? Nici nu stim cum sa il numim... inselaciune? abuz de incredere? furt?
Va propun să furnizați mai multe informații, respectiv:
1) Pagina de internet a prestatorului conține și serviciile pe care le-ați solcitat dvs. în oferta?
2) Pagina de internet a prestatorului conține și un draft de contract de prestări servicii pe care Dvs. să îl listați și să îl transmiteți semnat către prestator odată cu produsul?
3) Dvs. ați contactat acest prestator de servicii în calitate de consumator (persoană fizică) sau în calitate de reprezentant al unei persoane juridice?;
4) Dețineți dovada predării produsului respectiv către prestator?
5) Ați stabilit cu prestatorul condițiile în care va fi prestat serviciul în cauză?
Vă propun ca notificările pe care i le transmiteți prestatorului (aparent presator de servicii) să fie efectuate prin poștă, cu confirmare de primire.
De principiu, în lipsa unui proces - verbal de predare și primire este foarte greu de demonstrat faptul că ați predat un bun mobil, iar Dvs. sunteți și proprietarul acelui bun.
1. Pagina de internet a acestui prestator include aceste servicii.
2. Nu contine un draft de contract
3. Am contactat in calitate de reprezentant al unei persoane juridice
4. Am trimis coletul prin firma de curierat cu care avem contract, ca urmare detinem si AWB-ul cu greutatea coletului, adresa de expediere si la cerere persoana care a ridicat coletul
5. Am stabilit cu prestatorul si trebuia sa dureze 1 saptamana
6. Detinem si cateva discutii telefonice din care reiese clar ca acesta a primit coletul cu valtul respectiv, intrucat pe telefonul de pe care am discutat este instalat un call recorder
Cred că o soluție optimă este aceea de a încerca să îi contactați în continuare pentru a obține un răspuns în legătură cu (1) care este stadiul lucrării, (2) dacă nu este finalizată lucrarea, cât mai durează.
În opinia mea este o problemă și cu faptul că nu și-au asumat acel termen în scris, deci ar trebui să obțineți un răspuns din partea prestatorului și veți putea acționa ulterior, având în vedere și acel răspuns.
Faptul că i-ați înregistrat este, din punctul meu de vedere, inutil în cadrul unei proceduri civile.
Din păcate, cât timp nu ați utilizat serviciile respective în calitate de consumator (persoană fizică) nu aveți la îndemână posibilitatea de a apela la ANPC pentru ca această instituție să verifice condițiile în care ați contractat și să și sancționeze orice potențial abuz al prestatorului.