avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna fara program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna fara program de vizita

Buna ziua!va rog frumos sa-mi spuneti daca nu am o hotarare prin care sa-mi pot vizita copilul dar am o hotarare in care am custodie comuna pot sa-mi vizitez copilul?
@andrep, Ordonanţa preşedinţială se judecă de urgenţă şi redactarea sentinţei nu durează mai mult de 5 zile.Aşa cum aţi stat pasiv de la începutul lunii iunie a.c., încă o lună nu face ca minorul să se înstrăineze în plus decât până acum.
Forţa este întotdeauna ultima soluţie în orice domeniu.Vedeţi şi dvs. că, în general, conflictele se rezolvă prin diplomaţie, prin negocieri, războiul are, invariabil, victime colaterale, ori, în această dispută, copilul dvs. este victimă sigură.
@andrep, Ordonanţa preşedinţială se judecă de urgenţă şi redactarea sentinţei nu durează mai mult de 5 zile.Aşa cum aţi stat pasiv de la începutul lunii iunie a.c., încă o lună nu face ca minorul să se înstrăineze în plus decât până acum.
Forţa este întotdeauna ultima soluţie în orice domeniu.Vedeţi şi dvs. că, în general, conflictele se rezolvă prin diplomaţie, prin negocieri, războiul are, invariabil, victime colaterale, ori, în această dispută, copilul dvs. este victimă sigură.

Eu nu pricep de ce chemarea politiei este confundata cu folosirea fortei.
Ce anume forteaza politia. Bate mama, sparge usa.......exact ce?
Aaaaa, ca e posibil ca politia sa explice mamei ca si tatal are drepturi si ca uniforma poate impresiona si eventual tatal sa ajunga sa-si tina copilul in brate??????? Doamne freest, nu Martonze?

Martonze, legea se respecta sau nu. Cand legea este incalcat, se cheama politia.
Ba chiar ar ajuta in process sau ordonanta ca judecatorul sa afle caa fost necesara interventia politiei pentru ca tatal sa afle ce ii face copilul. Asa poate veni mama cu un noian de plangeri cum ca ticalosul nu a venit, ea l-a asteptat si asa mai departe. Sau cine stie ce alte fantezii....

Aşa cum aţi stat pasiv de la începutul lunii iunie a.c

De unde ati dedus ca a stat pasiv? Omul a tot mers sa-si vada copilul sperand ca fosta nu e atat de nebuna. Dar iata ca este. Daca doar merge sa-si vada copilul se numeste ca a stat pasiv, daca cheama politia se numeste ca a folosit forta....... Orice face un tata, nu face bine, asa este?

When, în situaţia de a nu-şi vedea copiii sunt o mulţime de mame, prietenii dvs.( sau chiar dvs. ) le cunosc, săracele luptă şi ele de ani de zile să poată fi mame, cu hotărâri judecătoreşti în mână; probabil acei tătici care interzic mamelor să-şi vadă copiii consideră că acelea nu ştiu să-şi educe copiii şi că minorii nu au nevoie de 2 părinţi, numai de tată :-/
Mamele a tot mers sa-si vada copiii sperand ca fostii nu sunt atat de nebuni. Dar iata ca sunt. Orice face o mama, nu face bine, asa este?
Dragă When, ştiţi şi dvs. că vizita la copil e doar un drept şi mama în discuţie nu poate face plângeri că tatăl iubitor de îmbrăţişări nu merge la program.
D-le andrep, chiar dacă meseria de poliţist este una onorabilă, prezenţa poliţistului în misiune la uşa copilului poate fi un motiv de spaimă pentru copil şi prezenţa tatălui alături de dl.poliţist nu este încurajatoare pentru copil.
Încercaţi o mediere, cu o persoană prietenă comună sau printr-un duhovnic, veţi avea mai mult de câştigat decât prin forţă.
Buna ziua!Am avut o Ordonanta Presedentiala care nu a fost respectata, deoarece legile din Romania sunt facute sa fie incalcate.
Va multumesc mult pentru raspunsul dumneavoastra! A-ti pus punctul pe i, deoarece eu sunt mama copilasului si nu stiu nimic de copilul meu.Am tot incercat amiabil sa discut cu fostul sot dar nu se poate in nici un caz, am incercat totul si pentru ca sunt intr-o situatie disperata de asta am cerut ajutorul pe acest forum

Alte discuții în legătură

Ce inseamna persoana disparuta ? c_mircea c_mircea Ma aflu in divort cu sotia. Acum 6 luni a luat copilul si a plecat. Din clipa aceea nu l-am mai vazut, si nu stiu unde se afla. I-am declarat disparuti. Unii ... (vezi toată discuția)
Cum e legal - procedura respectare program de relatii personale Martonze Martonze Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi, cum este legal să procedez, ca să nu fiu acuzată de nerespectarea programului de relaţii stabilită prin sentinţă ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita Giorgiana83 Giorgiana83 Azi nu am respectat programul de vizita,copilul fiind bolnav ,tatal nu vrea sa inteleaga,acest lucru,i am permis sa vina in vizita si o poate lua urmatorul ... (vezi toată discuția)