avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Transfer bancar internațional din Senegal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Transfer bancar internațional din Senegal

Aș vrea să știu dacă se poate transfera banii de pe un Card Visa pe numele meu deschis de o (cunoștință) în Senegal direct în contul meu deschis la o bancă din România,eu am luat legătură cu directorul băncii din Senegal prin mail iar cei de acolo mi-au cerut să plătesc 320 de dolari prin Western Union pentru a putea să îmi trimită cardul prin curierat ceea ce mi se pare că este ceva nefiresc și nu aș vrea să fiu înșelat.Tocmai de aceea aș dori să știu dacă se poate transfera banii de pe acel card Visa din Senegal direct in contul meu deschis aici in România
de pe un Card Visa pe numele meu deschis de o (cunoștință) în Senegal


Deci.. ca sa intelegem.. aveti o conostinta in Senegal care v-a facut un cont pe numele dvs acolo si aveti un card atasat acelui cont ( ca nu puteti avea card fara cont) si vor sa va trimita cardul pt numai 320 de dolari taxa de expediere..

Unu- nu poate nimeni sa va faca cont fara imputernicire.
2- nu aveati nevoie de cont, ci de bani, banii se puteau transfera si din banca aluia in contul dvs.
3- un transfer/ curier/ posta nu va costa atat.
4- ce cunostinta aveti dvs in Senegal ? Cunoscuta pe mail, v-a intrat vreo mostenire/ au gasit bani si nu au ce face cu ei si au gasit un roman milos caruia sa ii dea ??
Daca e vre-o ruda mai ganditi-va. Daca e un necunoscut e o teapa clasica.
Sigur cunostinta este din Senegal si nu din Nigeria?
Ca-s de pe acelasi continent si trebuie sa fiti atent sa nu fiti inselat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Haha, no offense dar asta e o teapa extrem de binecunoscuta si clasica a internetului. Cautati pe internet "nigerian prince scam" si gasiti toate detaliile. Nu trimiteti sub nici o forma bani la necunoscuti din Africa. Nu costa atat sa trimita un card prin curierat. Bani se pot transfera si fara sa va trimita cardul. E teapa.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” Albert Einstein

Avand in vedere relatiile dvs. bancare internationale, sigur stiti engleza.

Alte discuții în legătură

Banca ghana - inselaciune stefan2012 stefan2012 aseara am primit un mesaj pe skype de la un domn pe nume frank din ghana ca a zis urmatoarele:How are you today? My name is Mr. frank akrofi, I am regional ... (vezi toată discuția)
Donație în bani dubioasă Bogdanffm Bogdanffm Buna ziua ..nu de mult am primit o propunere de la o persoana anonima precum ar vrea sa imi doneze de pe firma lui 60 000 lei..cu o conditie sa imi opresc 10% ... (vezi toată discuția)
Emailuri ciudate atraction atraction buna ziua,de ceva timp primesc emailuri de la o asazisa persoana feminina din Senegal care zice ca se afla intr-o tabara de refugiati,ca parintii au fost ei ... (vezi toată discuția)