avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Transfer bancar internațional din Senegal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Transfer bancar internațional din Senegal

Aș vrea să știu dacă se poate transfera banii de pe un Card Visa pe numele meu deschis de o (cunoștință) în Senegal direct în contul meu deschis la o bancă din România,eu am luat legătură cu directorul băncii din Senegal prin mail iar cei de acolo mi-au cerut să plătesc 320 de dolari prin Western Union pentru a putea să îmi trimită cardul prin curierat ceea ce mi se pare că este ceva nefiresc și nu aș vrea să fiu înșelat.Tocmai de aceea aș dori să știu dacă se poate transfera banii de pe acel card Visa din Senegal direct in contul meu deschis aici in România
In cazul, posibil, al necunoasterii limbii engleze, o vorba romaneasca spune ca "Mare-i gradina lui Dumnezeu si plina ..."
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este teapa 100%. Trebuie sa cautati pe net despre ceea ce ati descris si o sa vedeti ca nu sunteti singurul care primeste astfel de mail. Este un fel de concurs la care nu ati participat si ati castigat un iph 7 si trebuie sa platiti taxer de curier de sute de euro.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Felicitari. Ati putea fi "fericitul" castigator al 100000000000 de milioane de dolari / euro sau mai stim noi ce valute exotice. ESTE TEAPA. Dar apreciez faptul ca dvs. considerati ca persoana respectiva este "cunostinta". Unde ati cunoscut-o? Cred ca sunt multe persoane care si-ar dori sa-l cunoasca. Si nu ati vb cu directorul bancii.
On-topic: trimite-ti banii si nu primiti nimic; este plin internetul de astfel de tepe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca ghana - inselaciune stefan2012 stefan2012 aseara am primit un mesaj pe skype de la un domn pe nume frank din ghana ca a zis urmatoarele:How are you today? My name is Mr. frank akrofi, I am regional ... (vezi toată discuția)
Donație în bani dubioasă Bogdanffm Bogdanffm Buna ziua ..nu de mult am primit o propunere de la o persoana anonima precum ar vrea sa imi doneze de pe firma lui 60 000 lei..cu o conditie sa imi opresc 10% ... (vezi toată discuția)
Emailuri ciudate atraction atraction buna ziua,de ceva timp primesc emailuri de la o asazisa persoana feminina din Senegal care zice ca se afla intr-o tabara de refugiati,ca parintii au fost ei ... (vezi toată discuția)