avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Taxe Italia
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Taxe Italia

Cum pot sa-mi retrag contributiile platite in Italia pentru 4 ani de munca cu contract si un an de somaj?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:36, 26 Ianuarie 2018
Buna dimineata!
Nu am inteles foarte bine intrebarea. Sa va "retrageti" contributiile? In ce sens?
Va rog fiti mai explicita.
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj claux claux lucrez in italia cu contract de munca de 1 an, din 3 in 3 luni si din morive de crisa firma se reprofleaza as dori sa stiu dak beneficiez de somaj , am mai ... (vezi toată discuția)
Angajat cu contract in italia - beneficiez de ajutor social acolo sau trebuie sa platesc contributiile in tara? diodora63 diodora63 Lucrez în Italia,sânt rezidentă si am un contract de munca pe perioadă nedeterminată de 25 de ore pe săptamână.Prima întrebare: după 7 luni de lucru ... (vezi toată discuția)
Am lucrat in italia, pot beneficia de indemnizatie de somaj in romania? niroz niroz Am varsta de 23 ani,am ca studii 11 clase (nu am terminat liceul),am lucrat la o firma din localitate un an si doua saptamani (comform legii, cu contract de ... (vezi toată discuția)