avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cladire cu teren de sub ea poprietatea altcuiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cladire cu teren de sub ea poprietatea altcuiva

buna ziua,
problema mea este urmatoarea:am o cladire cu autorizatie de constructie pe numele meu.terenu de sub ea este al socrului cu care nu ma mai inteleg(la momentul constructiei si al emiterii autorizatiei de construire ne intelegeam bine si aveam in vigoare un contract de inchiriere pe teren).Intre timp contractul de chirie a expirat.Ce posibilitati sunt pt a vinde cladirea?multumesc anticipat pt orice raspuns

Alte discuții în legătură

Se poate elibera autorizatia de construire in cazul existentei unui litigiu? itshare74 itshare74 Buna ziua! In primul rand, litigiul nu priveste titlul de proprietate/terenul, ci o suprafata din terenul nostru pe care unul din vecini a edificat o ... (vezi toată discuția)
Cladire pe terenul altuia ancaneagota ancaneagota In anul 2007 am facut un contract de inchiriere cu viitorul meu socru(acum este actual socru) pentru un teren.Ulterior am ridicat o constructie pe acest ... (vezi toată discuția)
Problema incurcata rau. avem mare nevoie de ajutor. mihaela_let mihaela_let Buna ziua si multumesc anticipat. Eu si sotul meu, in varsta de 27 ani, locuim cu socrii intr-o casa la curte de la varsta de 19 ani. In tot acest timp, in ... (vezi toată discuția)