avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

EXECUTARE SILITA

Daca am restanta 3 luni la plata ratelor catre banca pentru un credit ipotecar, ma pot executa silit fara preaviz/hotarare de executare? Cat poate dura pentru ca trebuie sa incasez o suma si pot achita intre timp.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: n_roxxanne , utilizator 15:05, 15 Iunie 2017
La inceperea executarii veti fi somat dupa care, va incepe executarea silita.Poate dura executarea silita cca.2 luni.
Multumesc frumos pentru raspuns.Poate dura cca 2 luni de la somatie? somatia trebuie sa fie scrisa cu confirmare de primire ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am girat un credit iar acum banca imi cere executarea, ce pot face? daewoo daewoo La inceputul anului 2009 am girat o colega ptr contractarea unui credit la banca \"Bancpost\".In data de 11.11.2009 am primit prin posta o somatie de executare ... (vezi toată discuția)
Poprire cont sfr sfr As dori o informatie despre cum se procedeaza in urmatoarea situatie: sunt codebitor la un credit pentru nevoi personale contractat de sotia mea. La randul meu ... (vezi toată discuția)
Executare silita executor bancar Sergia Sergia Daca s-a emis o Instiintare de plata din partea unui executor bancar pe suma totala aferenta unui credit bancar ipotecar se mai poate reveni asupra ei daca se ... (vezi toată discuția)