avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confirmare renuntare urmarire cu care nu sunt de acord
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Confirmare renuntare urmarire cu care nu sunt de acord

Buna ziua,am depus o plangere la politie pentru folosire abuziva a proprietatii mele si pentru distrugere.Politia a consemnat ce era de consemnat adica pagubele,vinovatul a recunoscut fapta iar apoi am primit scrisoare de la Procuratura cu confirmare renuntare urmarire.Am fost chemat la Judecatorie unde am fost intrebat daca sunt de acord cu renuntarea iar eu am spus clar ca nu.Acum primesc scrisoare de la Judecatorie cum ca s-a pronuntat pentru renuntare,in acord cu procurorul si scrie ca eu am fost de acord si ca vinovatul si-a platit pagubele integral desi respectivul pe care nici nu l-am vazut vreodata in viata,il stiu doar dupa nume nu a platit nici o paguba iar eu nici nu am fost chemat la procuratura sa dau vreo declaratie.Intrebarile mele ar fii:cum de s-a ajuns la o asemenea decizie ? si daca se mai poate face ceva desi hotararea este definitiva?
Cel mai recent răspuns: Ovidiuyz , utilizator 23:27, 15 Iunie 2017
Doar la CEDO ati putea incerca dar nu prea cred ca aveti sanse efective.
Va multumesc dar pe civil inca un proces deschis nu se poate? nu a platit nici o paguba respectivul,nimeni nu ne da nici o explicatie pentru decizia asta soc.Nu inteleg cum sa faci asa ceva si ce fel de legi sunt astea,chiar nu inteleg imi pare rau.
Pe civil doar pentru recuperarea prejudiciului.

Pentru tragerea la raspundere penala doar la CEDO.
Ok,va multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil in urma unui accident titica titica Baiatul meu a avut un accident auto cu victima. Nu am ajuns la intelegere cu parintii copilului de 9 ani care circula cu bicicleta . acestia au scos certificat ... (vezi toată discuția)
Obligatii sau drepturi administrator firma radiata Popesku Popesku Buna ziua , am fost administrator al unei societati care dupa procedura de insolventa a fost radiata . Asta s-a intamplat datorita unui agent al firmai ... (vezi toată discuția)
Cedo si noile reglemetari de urgentare a proceselor SC QCERT SRL SC QCERT SRL Am citit nu demult un topic care mi s-a părut fff interesant, pe care am uitat sa îl salvez și pe care nu am reușit sa îl regăsesc privind faptul ... (vezi toată discuția)