avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - testamente intre concubini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - testamente intre concubini

Unchiul meu a stat în concubinaj 20 de ani cu o femei. Ei și-au făcut testament unul in favoarea celuilalt. Din păcate ea a decedat . În testament este scris că nu au moștenitori rezervatari deși mama ei trăiește. E vorba de o casa cumpărata împreună și un teren moștenit de ea de la tatăl ei. Cum se procedează ? Are dreptul mama ei la moștenire și cât ?
Cel mai recent răspuns: Ramona rbd , utilizator 21:44, 15 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Casa a fost cumpărat din bani lui dar cum se poate dovedi ? Că el a vândut o alta casa mai scumpă și a luat casa dar a trecut o și pe ea. Bătrâna nu vrea să vină la notar ce de poate face ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama concubinei are drept la moștenire dacă există testament ? Ramona rbd Ramona rbd Unchiul meu a trăit în concubinaj 20 de ani. În urma cu un an ea a decedat lăsând în urmă un testament. Casa e trecută pe amândoi și mai are ea un ... (vezi toată discuția)
Mostenire concubin (testament) Ramona rbd Ramona rbd Buna ziua. Dacă doi concubini își fac testament unul in favoarea celuilalt și unul moare mama lui are dreptul la moștenire ? (vezi toată discuția)
Buna ziua - testament, moștenitori rezervatari, dezbatere succesiune Ramona rbd Ramona rbd Un unchi de al meu a stat în concubinaj cu o femei care a decedat și ia lăsat testament în favoarea lui. E vorba de o casa pe care au cumpărat împreună ... (vezi toată discuția)