Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

examen

Am terminat Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica si lucrez de 4 ani intr-o primarie. La inceput pe o functie de personal contractual si apoi ca functionar public. Pot participa la examenul de promovare pe un post de studii superioare cu acesta facultate. Tin sa mentionez ca profesia mea este de economist.
Cel mai recent răspuns: vali.herea , utilizator 16:56, 28 Septembrie 2009
In conditiile in care indepliniti cerintele postului, binenteles ca puteti.
In conditiile in care acel post este scos la concurs se specifica si care sunt cerintele pentru andidatii care doresc sa sustina examenul pentru ocuparea postului. verificati daca facultatea care ati absolvit-o se incadreaza in aceste cerinte si, daca da , atunci BAFTA!
=D>
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
Am depus deja o cerere la care am anexat si diploma de licenta, primarul mi-a pus rezolutie, a inaintat-o unei doamne care suplineste secretarul aflat in concediu de crestere copil, dar aceasta nu vrea sa faca restul documentatiei(organizare examen, etc) pe un presupus motiv ca nu am dreptul ca am profesie de economist . Ce pot face?
Ce lucrati dvs. in primaria respectiva?? Caci daca, de exemplu, aveti atributii de urbanism, facultatea absolvita de dvs. nu se incadreaza in "specialitatea in care va desfasurati activitatea"... Potrivit regulamentului, la examenul de promovare in clasa a functionarilor publici pot participa functionarii publici incadrati pe functii publice cu nivel de studii inferior, care au absolvit o forma de invatamant superior de lunga durata, studii universitare de licenta sau o forma de invatamant superior de scurta durata, in specialitatea in care isi desfasoara activitatea.
Pentru ce post doriti sa dati examen?
B-)

Alte discuții în legătură

Vreau un raspuns, daca se poate marinelapetrea marinelapetrea Sotul meu este angajat la politia comunitara, dar este functionar public, in anul 2009 a terminat Facultatea de Administratie publica si nu ii sunt recunoscute ... (vezi toată discuția)
Promovare clasa tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar,referent clasa III, grad superior,treapta I, cu vechime de peste 20 ani, in prezent absolvent al USH-Fac. de Management Financiar-Contabil ... (vezi toată discuția)
Promovare ContSters96208 ContSters96208 Ca functionar public cu studii superioare pot promova in clasa folosindu-ma de H.G 611/2008 art. 144 si de Ordinul ANFP nr.10280/2008 privind Regulamentul ... (vezi toată discuția)