buna ziua, am si eu o intrebare la noi in firma se zvoneste ca s-ar fare reducere de personal eu am un salar de incadrare 1600 si cu spor si vechime ajung la 2000 ron, daca intru in somaj cat iau somaj ?, se calculeaza la salariul care il am s-au la minim pe economie, mentionez am studi superioare, multumesc
Daca considerati ca trebuie sa atrageti atentia pentru greselile gramaticale, pe viitor, incercati sa va abtineti de la comentarii de acest gen. Chiar sunt rautacioase si genereaza tensiuni inutile.
........................................
Comentariile mele nu sunt rautacioase de niciun fel........am dorit sa exprim o critica constructiva, de bun simt.....pt. ca nu admit prostia si incultura. In alta ordine de idei n-ar trebui sa genereze tensiuni, atitudinea mea are menirea de a-i insufla, trezi persoanei in cauza o mai mare grija, preocupare pt. imginea sa intelectuala...un raport corect fata de limba romana....mai ales cant pretinzi ca ai studii superioare. Daca admiteti si incurajati asemenea abordari....nu aveti decat sa marsaluiti alaturi de asemenea specimene. O zi buna va doresc....!
Somaj
Mariana Petriuc
de ce indemnizatie de somaj beneficiaza un salariat cu studii superioare cu o vechime de 34 ani in munca?
(75 + 10)% din salarul minim brut pe tara (750 lei) ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj
Nelia2583
Va rog sa imi spuneti cat este ajutorul de somaj pentru studii superioare. Si daca faptul ca un fost angajator nu a platit taxele pentru stat(in cartea de ... (vezi toată discuția)